Bejelentkezés

Nem tud belépni?

Felhívjuk minden kedves lakó figyelmét arra, hogy amennyiben nehezen boldogul a weboldal használatával, a Gyakran Ismételt Kérdések, röviden: GYIK -ben kap választ a legjellemzőbb kérdéseire.

Ezt megtalálja a felső menüsor jobb szélén.

Tartalom megosztás

Tartalom átvétel

Gyakran Ismételt Kérdések


Első belépéshez a saját lakásunk számát kell beírni kisbetűvel, a jelszó pedig ugyancsak a lakás számából áll, és előtte a "river" szócskából. Tehát pl. az A999 -ben lakónak a belépési neve: "a999", és a jelszava: "rivera999".
Javasoljuk, hogy biztonsági okokból, belépés után változtassa meg a jelszavát és egyben adja meg az email címét!


Ha már lépett be valaha az oldalba, és jelszót is adott meg, akkor a bal oldalon található Belépés doboz "Elfelejtett jelszó" linkjére kattintva, adja meg a Felhasználói nevét / lakásának jelét.
Ezek után rövidesen kapni fog egy emailt, amiben le vannak írva a további teendők.

Az email -ben lévő linkre való kattintással megváltozik az addig használt (elfelejtett) jelszó. Így belépés után meg kell adni új jelszót ahhoz, hogy a jövőben lakás-jelszó párossal lehessen belépni.

FONTOS! A belépési neve mindenkinek a lakásának azonosítója! Amennyiben Ön eddig nem ezt használta, akkor próbálkozzon a felül lévő (Még soha nem léptem be az oldalra) kérdés alapján belépni.


Fogadóórában a közös képviselő beállítja Önnek a jelszavát és válaszol az esetleges kérdéseire, mellyel be fog tudni lépni.


Miután belépett az oldalra, a bal oldalon megjelenő menüben a "Saját adatok" linkre kattintva láthatja a részletes egyenleg kimutatását.


A Dokumentumtár tartalmához csak belépés után lehet hozzáférni.


Belépés után a megjelenő "Hibabejelentés" menüre kattintva a megfelelő adatokat kitöltve tudja értesíteni az üzemeltetőt a fennálló problémáról.


A weboldalba való belépés alapfeltétele, hogy a könyvelés nyilván tartsa a tulajdonosi folyószámlát, és azt eljuttassák a weboldalhoz. Ha már az átírástól számítottan két hónap is eltelelt és még mindig nem tud belépni, akkor forduljon a közös képviselőhöz.